WINNEN DOOR EXCELLENT MARKETING & COMMUNICATIE

MARKETING & COMMUNICATIE

E-MAILCAMPAGNES

Met een e-mailcampagne stuurt u eenvoudig mooie mailings naar uw klanten en relaties. Hiermee houdt u klanten betrokken met uw merk. Dit is niet alleen belangrijk voor uw naamsbekendheid, maar vooral ook voor tevreden en terugkerende klanten. Wij maken templates voor de e-mailcampagnes in uw huisstijl en stellen alles in. Zo kunt u in de toekomst zelf mailings schrijven en versturen. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij dit van a tot z doen.

SOCIAL MEDIA CAMPAGNES

Veel bedrijven zijn lid van social media, maar doen er niets mee. Vaak is dit een gemiste kans. Door op de juiste manier gebruik te maken van de juiste social media kunt u uw naamsbekendheid vergroten en aan nieuwe klanten komen. Wij ontzorgen en adviseren u graag op gebied van social media. Dit doen we aan de hand van een campagneplan waarin uw doelen staan en hoe we die gaan bereiken.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Scoren in Google zonder daar voor te betalen. Dat kunt u bereiken door uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Door onze ruime ervaring weten wij de kneepjes van het vak en kunnen wij snel en effectief uw website optimaliseren. Doet u het liever zelf? Wij sparren graag met u en geven u praktische adviezen waarmee u vooruit komt.

GOOGLE ADWORDS

Met een Google Adwords campagne hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel genoeg opvalt. Met een goede Adwords campagne bent u verzekerd van een top 3 positie in Google. Door de campagne optimaal in te richten (aan de hand van uw budget) en steeds te analyseren en optimaliseren zorgen we voor de optimale balans tussen kosten en opbrengsten.

LOGO & HUISSTIJL

Met een logo en huisstijl creëert u een identiteit en zorgt u ervoor dat u herkenbaar bent. Het is de basis van alle marketing en communicatie. Met een mooi logo en bijpassende huisstijl bouwt u aan uw merk. Uw uitstraling moet de (potentiële) klant een goed en professioneel gevoel geven.

WINNEN DOOR ONLINE EXCELLEREN

PRIJSINDICATIE AANVRAGEN