Skip links

Extra marketing slagkracht

Collegiaal samenwerken aan jouw (marketing)doelen.

Samen groeien

Freelance
marketingkracht

Extra marketing expertise en slagkracht nodig? Laten we samenwerken. Of je nu een zelfstandig ondernemer bent of een MKB onderneming hebt. Samen bepalen we jouw doelen en creëren een glasheldere strategie om die doelen te bereiken.  

Duidelijke communicatie, een goede planning en resultaatgericht werken kenmerken mijn werkwijze. Jij moet weten waar je aan toe bent en wat je van mij kan verwachten. Afspraak is afspraak. 

Waarvoor kun je me inhuren?

 • Overtuigend marketingplan
  Het opstellen van een marketingstrategie en een overtuigend marketingplan die aansluit bij jouw doelen met heldere KPI’s.
 • Website ontwikkeling
  Het ontwikkelen van een website die jou meer omzet of klanten oplevert. Online het verschil maken en concurrenten op achterstand zetten met de beste online presentatie. 
 • Conversieoptimalisatie
  Hiermee verhogen we de effectiviteit van je marketingactiviteiten. Je marketingbudget blijft gelijk, maar je krijgt wel meer resultaat. Je marketingactiviteiten worden overtuigender, krachtiger en tegelijkertijd simpeler (voor de klant).
 • Projectbegeleiding online marketing
  Effectieve online marketing door mijn onafhankelijke projectbegeleiding. Samenwerken met vertrouwde specialisten voor optimaal rendement door middel van:
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine advertising (SEA)
  • Contentmarketing
  • Social Media marketing
  • E-mailmarketing

Ps. Jaarlijks neem ik een beperkt aantal freelanceklussen aan. Benieuwd of ik beschikbaar ben? Neem gerust contact op.

Vrijblijvend

Kennismaken?


  Altijd vrijblijvend!

  Voordelen

  Excellent Online

  Resultaatgericht

  Jouw doel staat altijd centraal.

  Deskundig en ervaren

  180+ projecten succesvol afgerond.

  Efficiënt

  Duidelijke afspraken en nakomen.

  Efficiënt samenwerken met de beste software-oplossingen voor jouw project

  Veelgestelde vragen

  Laat het gerust weten als er iets niet duidelijk is. Of als je wilt weten wat ik voor jouw specifieke project kan betekenen. Iedere onderneming is anders, dus de aanpak is 100% maatwerk.

  Betrouwbaarheid is de basis van een duurzame samenwerking. Transparantie is daar een belangrijk onderdeel van. 

  Vooraf bespreken we de werkzaamheden, de tijdsinvestering en de maximale kosten. Ik houd mijn uren bij zodat je precies weet wat ik wanneer heb uitgevoerd. Is er meer tijd of geld nodig? Dan laat ik dat vooraf weten met een duidelijke onderbouwing. 

  Daar gaat wel de voorkeur naar uit. Door bij jou op locatie te werken krijg ik meer feeling met de onderneming en de mensen. Ook kunnen er dan efficiënt meetings en brainstorms plaatsvinden.

  Als de reistijd veel is, kunnen we bespreken om minder frequent een werksessie op locatie uit te voeren. Dan werk ik vanuit mijn werkplek in Dordrecht en houden we contact via Teams (of vergelijkbare tool).

  Door duidelijke afspraken te maken. Dan weten we allebei waar we aan toe zijn. Zodra het duidelijk wordt dat ik meer tijd nodig heb, laat ik dat weten zodat jij kunt bepalen wat we doen.

  Dat hangt af van jouw vraag. Een freelance klus kan kort en intensief zijn (een maand lang 36 uur per week), maar ook langdurig en minder intensief (een jaar 8 uur per week).