Skip links

Een overtuigende website
levert klanten op

Jij wilt natuurlijk de beste website of webshop. Online het verschil maken en concurrenten op achterstand zetten met de beste online presentatie. Ook een overtuigende website die klanten oplevert?

Wat levert een overtuigende website op?

Een overtuigende website:

 • Zet bezoekers om in klanten
 • Versterkt online aanwezigheid en verkeer
 • Wekt vertrouwen en verbetert reputatie
 • Biedt concurrentievoordeel
 • Verbeterde klantenservice

Hiermee voorkom je:

 • Gemiste kansen voor nieuwe klanten, omzet en groei
 • Een lage conversie en minder klanten
 • Een slechte online reputatie en verminderd vertrouwen
 • Moeilijkheid gevonden te worden en gebrek aan zichtbaarheid
 • Verlies van concurrentievoordeel

Excellent Online is onder andere bekend van:

Doelgerichte werkwijze:

01 01
Stap 1

Marketing brainstorm

We starten met een brainstormsessie. Wat wil je met de website bereiken? Wat is de doelgroep en welke informatie moet een plaats krijgen? Wat is het gewenste gedrag voor de bezoeker?

We volgen de klantreis, vinden we de belangrijkste voordelen van jullie onderneming, krijgen we inzicht in de doelgroep(en) en bekijken we andere alternatieven / concurrenten.

Het resultaat is een overtuigend wireframe voor de website. Dit is de structuur voor de (nieuwe) website waarin staat welke informatie, overtuigprincipes en calls to action een plaats krijgen.

02 02
Stap 2

Ontwerp & Realisatie

De marketing brainstorm wordt uitgewerkt in een professionele en overtuigende opbouw van je website. Door deze unieke combinatie van marketing en design, is het resultaat een website die:

✓ Herkenning opwekt bij de doelgroep
✓ De juiste kopjes, onderwerpen en teksten gebruikt en in de juiste volgorde
✓ Knoppen (calls to action) bevat die sturen naar gewenst gedrag
✓ Duidelijke USP’s (unieke verkoopargumenten) vertaald
✓ De juiste beleving geeft aan de doelgroep (ontwerp)
✓ Aanzet tot actie (bijvoorbeeld offerte aanvragen of brochure downloaden)

Na de brainstormsessie ga ik aan de slag met een mooi ontwerp dat past bij jouw logo en huisstijl. Het juiste kleurgebruik, inspirerende foto’s en goede teksten. Afhankelijk van je budget kiezen we voor een ontwerp op basis van een exclusief template of gaat onze ontwerper aan de slag met een uniek ontwerp op maat (zie ook de prijslijst).

03 03
Stap 3

Overtuigende website

Als de nieuwe website na jouw akkoord live komt, vieren we een feestje. Want niet alleen jij bent trots op het resultaat, maar ik ook. Daarom promoten we de nieuwe website via LinkedIn aan ons netwerk.

Na de livegang van de website wordt jij de eigenaar van de website en ben je in staat (na een training) de website zelf aan te passen en uit te breiden.

Scherpe transparante prijzen

Download de prijslijst (PDF)


  Direct in je mailbox!

  Referenties

  Deze ondernemers gingen je voor:

  Efficiënt samenwerken met de beste software-oplossingen voor jouw project

  Veelgestelde vragen

  Hier vind je nog wat praktische vragen en antwoorden die eerder gesteld zijn. Laat het gerust weten als er iets niet duidelijk is. Of als je wilt weten wat ik voor jouw specifieke project kan betekenen. Iedere onderneming is anders, dus de aanpak is 100% maatwerk. ​

  Voordelen

  Excellent Online

  Marketinggericht

  Jouw marketingdoelen staan centraal.

  Bovengemiddeld vakmanschap

  180+ projecten succesvol afgerond.

  Heldere communicatie

  Duidelijke afspraken én die nakomen.

  De meeste projecten worden gerealiseerd in een tijdsbestek van 2 tot 3 maanden. Uiteraard is dit afhankelijk van de grote van de onderneming en de website. Het kan dus ook langer of korter duren. Ik heb regelmatig websites binnen enkele weken opgeleverd. 

  Jazeker! Je krijgt altijd een training waarin je leert hoe je de website volledig kunt aanpassen. Jouw inlogaccount binnen WordPress krijgt alle mogelijke rechten. Dat wil zeggen dat je dezelfde dingen kunt aanpassen als die ik kan. 

  Heb je in de toekomst liever dat ik de aanpassingen aan je website uitvoer? Dat kan natuurlijk ook. Ik geef dan vooraf aan hoeveel werk het zal zijn.

  Als er iets vervelend is in de marketingwereld, dan is dat wel het gedoe met eigenaarschap en 'wurgcontracten'. 

  Als je betaalt voor het laten ontwikkelen van een website, dan vind ik ook dat jij de eigenaar bent. Wil je je website liever door een ander bedrijf laten beheren? Dan vind ik dat natuurlijk jammer, maar ik werk graag met je mee zodat we onze samenwerking op een nette en fijne manier kunnen afronden.

  Vrijheid is een groot goed. Ik werk daarom niet met verplichte contracten of abonnementen. 

  Je website moet uiteraard wel ergens gehost worden, het is dan handig als dat bij Excellent Online gebeurt (dat werkt het meest efficiënt), maar als je liever een andere hostingserver gebruikt kan dat ook. Voor de hosting en domeinnaam betaal je per maand een bedrag (vanaf €7,- excl. btw ).

  Niet verplicht, maar wel warm aanbevolen, is een beveiligingsovereenkomst om de website (technisch) up-to-date en veilig te houden (vanaf €8,- excl. btw per maand).

  Absoluut! WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem om een website op te maken. Het is flexibel, snel en stabiel. Ook wordt WordPress continu doorontwikkeld door een actieve open source community.

  Wist je trouwens dat de website van het Witte Huis ook op WordPress gebouwd is?

  Je website komt bovenaan in Google als mensen zoeken naar je bedrijfsnaam.

  Als je wilt dat je website goed vindbaar wordt als mensen zoeken naar bijvoorbeeld het soort diensten dat je aanbied, dan moet je aan de slag met SEO (zoekmachineoptimalisatie). Ik kan je in contact brengen met een seo-specialist die jou hierbij kan helpen.